Mikä TAARA.fi-sivusto on?

TAARA -palvelun sisältö ja tavoite

Arvioi rakennus | TAARA on verkkopalvelu,

  • jossa ihmisillä on mahdollisuus arvioida nykypäivänä rakennettujen talojen estetiikkaa ja soveltuvuutta ympäristöön ja
  • jonne kerätään kuvia uusista asuinrakennuksista ja tiedot kohteen arkkitehtitoimistosta, rakennuttajasta, rakennusvuodesta ym. ja

Pitkän aikavälin tavoitteena on nostaa julkisuudessa esille niitä arkkitehtitoimistoja ja rakennuttajia, jotka ovat toteuttaneet ihmisten mielestä kauniita taloja, ja sitä kautta edistää sellaisten talojen ja ympäristöjen rakentamista, joissa ihmiset haluavat asua ja elää ja joita tulevatkin sukupolvet ihailevat.

Ensimmäisen vuoden aikana palveluun kerätään tietoja Helsingin Jätkäsaareen rakennetuista taloista.

Palvelun tausta ja tarina

Sen kerron täällä

Mitä sinulta pyydän?

Anna rakennuksille arvosana

Anna arvosana tästä palvelusta löytyville rakennuksille ja seuraa palvelua jatkossa Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä, jotta jatkossakin saat tiedot palveluun lisättävistä uusista rakennuksista.

Arvosteluasteikkoa mielessäsi luodessasi huomioi, että tässä palvelussa verrataan viimeisten runsaan 20 vuoden aikana rakennettuja taloja toisiinsa – ei niihin 100 vuotta sitten rakennettuihin kauniisiin empire-rakennuksiin.

Tule mukaan vapaaehtoisena täydentämään Taara-palvelun sisältöä

Jos innostuit asiasta ja sinulla on aikaa, olet lämpimästi tervetullut mukaan vapaaehtoiseksi keräämään tietoja oman kotiympäristösi rakennuksista.
Näin aivan alussa olen käynnistänyt palvelun yksin, mutta omat rajalliset resurssini eivät pitkälle kanna. Ota minuun yhteyttä!

Jätkäsaaressa syksyllä 2021

Tarja Hailikari
etunimi.sukunimi@talotietopalvelu.fi